Radoš Skrt – specialist za internet marketing

Radoš Skrt – specialist za internet marketing in optimizacijo spletnih strani, lastnik internetno marketinškega portala Nasvet.com ter predavatelj na številnih koferencah in seminarjih s področja internet marketinga vam bo pomagal, da boste začeli preko interneta izvajati učinkovite in profitabilne oglasne akcije.

Podjetje Nasvet.com je usmerjeno v rezultate. To pomeni, da vam ne bodo zgolj preprodali klikov kot to počne večina slovenskih oglaševalskih podjetij, ampak vam bodo pomagali in svetovali že pri samem načrtovanju oglasne akcije, poskrbeli bodo za pravilno strukturiranje kampanije in oglasnih skupin, pripravo kreativ kot tudi za podrobno in celovito spremljanje učinkovitosti oglasne akcije, vključno z merjenjem konverzij na spletni strani in za optimizacijo oglasov.

radoš skrt
Radoš Skrt, specialist za internet marketing

Nasvet.com je usmerjen v zagotavljanje konkretnih prodajnih rezultatov preko interneta. Radoš Skrt se z internetnim marketingom ukvarja že od leta 1998. Njegove dolgoletne izkušnje in številne reference na področjih strateškega svetovanja, izdelave spletnih strani, vodenjem internetnih projektov, Facebook in Google oglaševanja, internetne prodaje, optimizacije spletnih strani, itd. so dober razlog, da obiščete spletno stran www.nasvet.com ali www.optimizacija-strani.si in oddate povpraševanje, če si želite izboljšati trenutne internetne poslovne rezulate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *