Zaupanja vreden sodni tolmač

sodni-tolmac-multilingualSodni tolmač ima pred seboj vedno zahtevno nalogo, saj mora poskrbeti za popoln sodni prevod, kar pomeni, da mora zvesto slediti izhodiščnemu besedilu ter poskrbeti za natančno in dosledno prevajanje. Ob sodelovanju s podjetjem Multilingual ste lahko brez skrbi, saj sodelujemo z več kot 500 prevajalci po vsej Evropi. Vsi naši sodni tolmači so zapriseženi s strani Ministrstva za pravosodje, poleg tega pa imajo tudi veliko izkušenj in so specializirani za posamezno področje prevajanja.

 

Sodni prevodi po meri

 

Ponosni smo, da nas stranke z veseljem priporočajo tudi drugim, predvsem pa da so z našim delom zadovoljne in se rade vračajo. Ena od naših ključnih prednosti je, da vedno upoštevamo vse dogovore in časovne roke. Sodni tolmač vam priskoči na pomoč tudi v primerih, kadar se vam zelo mudi. Vse stroške že pred pričetkom sodelovanja določimo do evra natančno, tako da ste popolnoma brez skrbi.

 

S pomočjo podjetja Multilingual nikdar ne boste sami in vedno boste vedeli, na koga se lahko obrnete, če potrebujete kakovosten prevod. Vedno smo pozorni, da vaš projekt predamo za posamezno področje usposobljenemu sodnemu tolmaču. Na nas se lahko obrnete tudi, če potrebujete prevod za specifično jezikovno kombinacijo, saj smo s široko mrežo sodelavcev kos prav vsem izzivom.

 

Preizkusite nas in si zagotovite kakovostne prevode ter partnerja, na katerega lahko vedno računate.

 

Multilingual vedno prava izbira!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *