Serum za rast las DeermaluxeHair

Tudi vam izpadajo lasje, ali pa bi radi, da bi bolje in hitreje rasli? Zagotovo niste edini, ki imate to težavo, kajti izpadanje las, redčenje las in plešavost so vse pogostejši pojav. Nanje ne vpliva zgolj dednost, temveč v veliki meri tudi sodoben način življenja – nezdrava prehrana in stres. Na srečo pa lahko težave z lasmi zavoljo sodobne znanosti učinkovito odpravljamo, pri čemer nam pomaga tudi serum za rast las.
Če pravijo, da je koža občutljiv in zapleten organ, velja to še toliko bolj za lasišče. Kljub temu, da so lasje dejansko »mrtvi« izrastki, je treba skrbeti, da so negovani, pri čemer agresivni preparati (barve, šamponi in podobno) sami korenini lasu in lasišču lahko tudi škodujejo. Pogosto se pojavljajo težave kot je področno izpadanje las zaradi velikega stresa, poškodovanost las zaradi uporabe kodralnikov, likalnikov in sušilnikov, prav tako pa sta večna nadloga marsikdaj mastno lasišče ali lasišče s prhljajem. Vse to lahko pomeni redčenje in izpadanje las, zato je potreben serum za rast las, s pomočjo katerega lahko celoten proces obrnemo v drugo smer.

Serum za rast las kožo lasišča in lasno korenino primerno nahrani, zato spodbuja rast. Zaradi njegove uporabe je koža lasišča bolje prekrvavljena, torej prihaja do nje več hranil in kisika tudi od znotraj, prav tako pa serum pomaga preprečevati prhljaj. Ob redni uporabi postanejo lasje torej gostejši in močnejši, pa tudi na videz bolj zdravi oziroma sijoči.

Serum za rast las zagotovo ni poceni, saj vsebuje drage sestavine, vendar je treba vedeti, da je njegov učinek zagotovljen. Nekateri uporabniki opazijo razliko že po nekaj tednih uporabe – odvisno od tega, kakšna je bila prej njihova gostota in dolžina las. Zagotovo pa je najbolje to, da serumi, ki so na voljo brez recepta, nimajo neprijetnih stranskih učinkov, kakšne lahko opažamo pri agresivnejših medicinskih terapijah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *