Klimatske naprave

Bližajo se vroči poletni meseci in z njimi povezani vroči dnevi. Že veste kako se ohladiti? Rešitev so klimatske naprave vrhunskih blagovnih znamk po ugodnih cenah. V splošnem velja rek, da so klimatske naprave izjemno potrošne, vendar temu ni tako, saj boste s pravilno izbiro klima naprave lahko precej privarčevali tako pri hlajenju kot tudi pri ogrevanju vaših prostorov.

Pri nakupu klimatske naprave bodite pozorni v katerem energetskem razredu se klima nahaja. Klima naprave z močjo do 12,0 kW uvrščamo v razrede od D do A+++. Za varčne naprave veljajo klime, ki so uvrščene v A razrede. V razred A+ spadajo naprave, ki imajo SEER (kazalnik sezonske učinkovitosti pri hlajenju) od 5.6 do 6.1, v razred A++ naprave, ki imajo SEER od 6.1 do 8.5, v najvišji razred A+++ pa naprave, ki imajo SEER višji od 8.5. Svetujemo, da se za nakup odločite pred začetkom glavne sezone, saj se boste na ta način izognili veliki zasedenosti ter z njo povezano počasnejšo odzivnostjo monterjev in serviserjev.

Pred nakupom se za nasvet obrnite na prodajalce, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati ustrezno klimatsko napravo za vaše potrebe. Vedite, da je bolje investirati nekoliko večji znesek in na ta način kupiti zmogljivo, varčno ter zanesljivo napravo, ki vam bo prihranila marsikatero skrb. Med priznane blagovne znamke uvrščamo klimatske naprave Mitsubishi, ki jih odlikujejo vrhunski estetski standardi in inovativna klimatska tehnologija. Klimatske naprave Mitsubishi uvrščamo v energetske razrede od A+ do A+++, kar pomeni, da so izjemno varčne. Poleg vrhunskega dizajna ter varčnega načina delovanja jih odlikuje tudi zelo enostavno čiščenje in servisiranje.

Pred nakupom se obvezno posvetujte tudi o glasnosti delovanja posamezne klimatske naprave. Prav gotovi si ne želite, da bi hrup klimatske naprave motil nočni spanec, temveč vam nudil lagoden in kvaliteten spanec v svežem okolju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *