Naravni lasni podaljški

lasni-podaljskiRes je, da večina uporabnic ženskega spola uporablja lasne podaljške za to, da si lase podaljšajo ter zgostijo. Predvsem pa zaradi tega, ker so dolgi in gosti lasje lepotni ideal. Lasni podaljški pa lahko rešijo tudi marsikatero težavo pri ženskah, ki imajo zelo redke lase. Z lasnimi podaljški lahko ta problem zlahka rešimo. Paziti je le treba, da si z nanašanjem lasnih podaljškov las še bolj ne poškodujemo. Pri redkih laseh je treba upoštevati tudi to, da takšnih las ne smemo preveč obremeniti s preveliko količino lasnih podaljškov. V trgovinah in frizerskih salonih si lahko kupite naravne ali sintetične lasne podaljške. Naravni podaljški so zaradi boljše kakovosti seveda dražji.

Poleg naravnih barv so naprodaj tudi lasni podaljški živih barv, s potiskanimi motivi in podobno. Pričesko pa si lahko popestrite tudi z lasnimi podaljški, ki imajo ‘ombre’ efekt. Če se vam zdi podaljševanje v frizerskih salonih precej drago, si lahko lasne podaljške veliko ceneje vstavite na lase kar sami doma. Najcenejši lasni podaljški so namreč podaljški, ki si jih pripnemo na lase s sponko. Pri nanašanju lasnih podaljškov s sponko prav tako ne potrebujemo raznih lepil ter toplotnih obdelav kot pri nekaterih dlje časa obstoječih postopkih podaljševanja las.

Cena podaljševanja las z lasnimi podaljški v frizerskih salonih je okoli 300 evrov. Seveda je cena odvisna od tega, koliko lasnih podaljškov vam frizer doda, iz kakšnega materiala so ter koliko so dolgi. Poleg kratkotrajnih podaljševanj las vam frizerski saloni nudijo tudi podaljševanje las z lasnimi podaljški, ki so obstojni kar nekaj mesecev. Izbirate lahko med lasnimi podaljški, nanesenimi s keratinskim lepilom, s silikonskimi obroči ter s trakovi. Najbolj obstojno je podaljševanje las s keratinskim lepilom. Uporabnice v povprečju zamenjajo ali dopolnjujejo lasne podaljške na 4 do 5 mesecev. Metoda s silikonskimi obroči je obstojna 3 do 4 mesece. Trakovi z lepilom pa držijo nekje med 2 in 3 meseci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *