Sodni prevodi za vsakogar

Divorce agrementSodni prevodi so posebna vrsta besedil, kjer je zelo pomembno, da delo opravijo strokovnjaki. Naši sodni tolmači v podjetju Multilingual imajo vse ustrezne izkušnje in so specializirani za različna področja prevajanja, tako da vam lahko vedno priskočimo na pomoč. Sodni prevodi obsegajo prevajanje različnih tipov besedil, kot so spričevala, sodni prevodi diplom, potrdila o državljanstvu, prevod rojstnega lista, zdravniških potrdil in drugih uradnih dokumentov.

Sodni prevodi hitro in enostavno
Birokratski postopki že sami po sebi vzamejo mnogo čas, zato je zelo pomembno, če imate pri roki koga, na katerega se lahko zanesete. Naši sodni tolmači vam z veseljem priskočijo na pomoč tudi z uporabnimi nasveti, poleg tega pa se držijo vseh dogovorjenih rokov in poskrbijo, da so sodni prevodi brezhibni.

Na nas lahko računate tudi v primerih, kadar potrebujete sodni prevod za specifično jezikovno kombinacijo, saj lahko v tem primeru med seboj povežemo več naših strokovnjakov in vam učinkovito zagotovimo besedilo po meri.

Preverite naše ugodne cene in se prepričajte, da smo zaupanja vreden partner, ki je pripravljen sprejeti vse izzive.

Sodni prevodi po meri.
Vedno smo vam na voljo na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *