Serum za rast las

seerum-za-rast-lasSte se ustrašili, ko ste na svoji krtači ali v umivalniku našli nešteto las? Jih imete po obleki in na vzglavniku? Ali pa si morda želite le bolj zdrave, močnejše in hitreje rastoče lase? Prava rešitev za vas je serum za rast las. Ne le, da pomaga h gostejšim, bolj sijočim in močnejšim lasem ampak hkrati pomaga tudi preprečevati izpadanje las.

Sestavine v serumu za rast las so namreč take, da pospešujejo cirkulacijo lasišča, obnavljajo normalni cikel las, skrbijo za zdrave lasne korenine in lasni mešiček ter s tem povzročijo tisto, kar si najbolj želimo – zdrave in bujne lase. Večina serumov je primernih za oba spola.
Ljudje v hitrem tempu življenja marsikdaj pozabimo kako je potrebno negovati lase in lasišče, uporabljamo agresivne izdelke za lase, jih prepogosto in preobilno šamponiramo, krtačimo, sušimo s sušilnikom, se nezdravo prehranjujemo, živimo stresno… Rezultat pa so slabi, krhki in redki lasje. Pomagajmo našemu lasišču in lasem s serumom za rast las. Nežno ga vtrimo v umite lase tako kot piše v navodilih za uporabo in jih posušimo na zraku. Prvi rezultati se bodo pokazali že po nekajkratni uporabni. Dolgotrajnejša in dosledna uporaba seruma za rast las ter zdrav življenjski slog pa sta dobitna kombinacija. Rezultat ne bo izostal. Povečalo se bo število vaših las, izpadanje las se bo zmanjšalo, vaši lasje bodo bolj odporni in daljši. Izberite serum za rast las

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *