Čudežne Bachove kapljice

bachove kapljiceNekateri pravijo, da so Bachove kapljice čudežne, drugi, da se za vsako bolezen najde cvetka, ki jo pozdravi. Angleški zdravnik dr. Bach je skušal povezati naravo in človeka, zato je razvil posebno metodo zdravljenja podobnega homeopatiji. Želel je, da je naše telo v ravnovesju – fizičnem in čustvenem in ni želel le zdraviti bolezni temveč predvsem odpravljati vzroke. Zato je poiskal 38 zdravilnih rastlin, še prej pa je ugotovil lastnosti le-teh.Bachove kapljice lahko kupite v spletni trgovini Medilip. Za nakup klikite na povezavo.Bachove raziskave so pokazale, da obstaja 38 psiholoških stanj in iskal je v naravi ter našel 38 zelišč, ki odgovarjajo tem stanjem. Prepričan je bil, da je zdravje človeka odvisno od njegovih misli in da najpreprostejše reči najdemo ravno v naravi.

Cvetne pripravke uporabljamo zelo enostavno – lahko jih kupimo v lekarni in jih jemljemo po 4 kapljice vsake 4 ure. Boljša možnost pa je, da se o svojih težavah pogovorimo s strokovnjakom in sami ugotovimo kje se skriva pravi vzrok za naše težave ter si na ta način ustvarimo svoj cvetni esence, ki pa naj ne vsebuje več kot sedem različnih cvetk, ki jih zmešamo z izvirsko vodo. Seveda se je dobro predhodno seznaniti, čemu je katera izmed cvetk namenjena. Nič hudega se ne bo zgodilo, če ne izberemo prave cvetke, vendar tako kot ne bo škode tudi koristi ne bo. Sedaj moramo le še opazovati svoje telo. Ali se vrača v ravnovesje? Postajamo mirnejši, čustveno trdnejši, manj stresni? Če ne, nismo izbrali prav in poskusimo lahko z novimi cvetkami. Vedeti moramo, da Bachove kapljice nimajo stranskih učinkov in nam v nobenem primeru ne morejo škoditi. Seznam vseh 38 cvetk in čemu so namenjene najdete kjerkoli – v knjigah ali na spletu.

Vedeti moramo, da Bachove kapljice v nobenem primeru ne nadomeščajo uradne medicine in jih lahko jemljemo ob zdravilih. Ker ne vsebuje nobene škodljive sestavine, jih lahko uporabljamo tako stari kot mladi, tako dojenčki kot nosečnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *