Modne kopalke

Bliža se toplo in vroče poletje. Ker sem v zadnjem letu zrasel za 10 cm, potrebujem nove kopalke. Pri pregledu ponudbe kopalk v spletnih trgovinah, sem ugotovil, da je ponudba kopalk res zelo raznolika. Poleg enodelnih in dvodelnih kopalk, bikini in takini kopalk, imajo v trgovini Beloved.si tudi kopalke za nosečnice in močnejše postave.  Izbiro kopalk si lahko ogledate na naslovu https://www.beloved.si/kategorija/kopalke/.

Jaz se ne morem odločiti bi si izbral oprijete ali neoprijete kopalke. Odločil sem se za neoprijete, ker se mi zdi, da mi takšne kopalke bolj pašejo. Poleg mene iščeta po spletu nove kopalke tudi moja žena in hčerka. Moja žena se je odločila, da si bo kupila bele dvodelne kopalke, ki ji bodo lepo poudarile njeno telo. Hči, ki končuje srednjo šolo, se je odločila da bo v spletni trgovini beloved.si kupila rumene enodelne kopalke. Mislim, da se ji bodo nove kopalke lepo podale z zagorelemu telesu, ki ga bo dobila s sončenjem na naši peščeni plaži v Medulinu. Z novimi kopalkami bo sigurno privlačila poglede mladih fantov, tako da me že sedaj skrbi, kako se bo vse skupaj končalo ?.

Čez dva tedna smo zares odšli na morje in nove kopalke so bile odlične, udobno jih je bilo nositi, primerne so bile za hoditi po campu in posušile so se kot bi mignil. Tudi moje skrbi so se uresničile hčerko je gledal skoraj vsak najstnik, ko se je kopala. Tako kot meni se tudi njej zdijo nove kopalke odlične. Bile so ji tako všeč, da si je po enem tednu naročila še dva kompleta dvodelnih oprijetih kopalk. Žena pa se je kar naprej gledala v ogledalo z novimi kopalkami. Žal mi je, da nismo kupili kopalk že prej. Ženi sem poleg kopalk kupil v spletni trgovini tudi kopalni plašč, saj greva velikokrat v terme. Kopalni plašč ji pride prav, da jo ne zebe ko gremo ven iz vode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *