Poceni tonerji

poceni-tonerjiSte tudi vi že kdaj panično tekali po pisarni in brskali za rezervnimi tonerji? Sama največ naredim, ko se zelo približa čas oddaje projekta. Če vem, da nimam več časa, tipkam kot za stavo in celo pozabim na redno preverjanje dogajanja na spletnih omrežjih. Če sem prej potrebovala redne odmore za iskanje navdiha in pretegovanje, lahko zadnji dve uri brez težav presedim na miru. Če vas zanima nakup kvalitetnih barvnih tonerjev, kliknite na povezavo poceni tonerji.

Baje veliko ljudi veliko bolje dela pod določenim pritiskom. Dokler imamo še dovolj časa, slabše določamo prioritete. Med pisanjem pomembnega poročila ali seminarske za šolo si vzamemo krajšo pavzo in odgovorimo še na elektronsko pošto. Vmes ugotovimo, da svinčniki na pisalni mizi niso ošiljeni in zadevo seveda uredimo takoj. Javimo se na tri telefone in spraznimo koš za papir. Ko končno končamo besedilo in kliknemo natisni dvajset minut pred zadnjim rokom za oddajo pošte, nam začnejo utripati tiste zlobne lučke na tiskalniku. Tonerji so prazni.

Ker smo odlašali do zadnje minute in potem še dvakrat prebrali vse besedilo, nimamo kaj dosti časa za razmišljanje. Začne se panično brskanje po omari in preverjanje, če se zadaj za kupi papirji morda skrivajo rezervni tonerji. Seveda jih nikoli ni tam, ker o njih običajno ne razmišljamo, dokler jih nujno ne potrebujemo. Kaj storiti v takem primeru?

Najbolje si je seveda pravočasno narediti zaloge pisarniškega materiala, ki ga redno uporabljamo. Tonerji, kartuše, znamke in kuverte ter papir bi morali biti vedno na dosegu roke. Seveda potrebujemo tudi kakšno delujoče pisalo za lastnoročni podpis na koncu dopisa.

Kako pa sem jaz rešila svojo težavo s tonerji? Besedilo sem poslala kolegici, ki dela zraven glavne Ljubljanske pošte s prošnjo, naj zadevo prosim odda namesto mene. V zahvalo ji naslednje dva vikenda pazim otroke. Na spletu sem si naročila zalogo pisarniškega materiala za vsaj štirinajst dni. Ob naslednjem roku sem varna pred težavami s tonerji, še vedno pa mi lahko tik pred oddajo zmanjka elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *