Apartma Umag

apartma umagVeliko poletij sem preživela v Umagu. Ponavadi v apartmajih. Umag je le streljaj od slovenske meje in dobro uro in pol vožnje iz Ljubljane. Umag mi je prirasel k srcu. Če želite tudi vi preživeti lepe počitnice v Umagu, potem si rezervirajte apartma preko spletne strani apartmaji Umag http://www.apartmaji-umag.com/.Apartmaji Umag so v večini lepo urejeni, gostitelji pa prijazni. Cene so podobne kot drugje na slovenski obali, Umag pa je eno lepših istrskih obmorskih mest. Je tudi blizu Portoroža, kjer lahko v večernih urah najdemo nekaj zabave, pisane stojnice in mamljivo dober sladoled.

Apartmaji Umag so mi nudili tudi zavetje, ko me je preveč opeklo sonce. Zavetje, ko sem na samem želela prebrati dobro knjigo.

Apartmajev Umag ne bom kar na hitro pozabila, saj se mi je na vsakem dopustu zgodilo kaj prijetnega. In tudi ne kavic, ki sem si jih tam skuhala. Dišale so bolj, kot vse tiste v restavracijah.

V nekaterih apartmajih sem imela tudi balkon, kar me je še posebej razveselilo. Kaj je lepšega, kot spiti kozarec piva na njem … ali bedeti dolgo v noč in opazovati zvezde. Apartmaji so mi preprosto všeč. V njih sem se počutila svobodneje, kot v marsikaterem hotelu. Torej počitnikujmo tudi kdaj v apartmajih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *