Ali je serum za rast trepalnic cenejša alternativa podaljševanju trepalnic?

serum za rast trepalnicNa spletu in v popularnih medijih zasledimo lepotne prispevke, ki primerjajo različne kozmetične metode. Na radarju se pogosto znajdeta tudi dva načina podaljševanja trepalnic, ki veljata za najbolj priljubljena in učinkovita med ženskami. Govorimo seveda o podaljševanju trepalnic s podaljški, ki vam jih v kozmetične salonu s posebno močnim lepilom natančno prilepijo na umetne trepalnice.

Podaljški so pravzaprav šopki umetnih trepalnic, ki jih kozmetičarka prilepi na koren vaših trepalnic. Učinek je takojšni in naravno navdušujoč. Redke in kratke trepalnice postanejo goste, dolge in košate. Izjemno podoben rezultat, ampak na popolnoma naraven način, nudi tudi druga metoda, ki se je bomo dotaknili – to je serum za rast trepalnic. Serum deluje tako, da neguje in hrani vaše naravne trepalnice, ki se okrepijo in obnovijo.

Po redni uporabi trepalnice postanejo daljše, gostejše in močnejše. Videti je, kot da bi serum za rast trepalnic odebelil in podaljšal vsako vašo trepalnico. Zaradi dejstva, da gre za naravno metodo podaljševanja trepalnic, serum za rast trepalnic postavljajo ob bok že omenjeni metodi podaljševanja trepalnic s podaljški. Kot poglavitni argument se pojavlja cena.

Podaljševanje trepalnic je namreč precej drag postopek, ki ima lahko zelo visoko ceno. Prvi obisk, ko vam v kozmetičnem salonu izučene kozmetičarke vstavijo podaljške med vaše trepalnice, je najdražji. Cena lahko hitro preseže tudi 100 €. Ampak to seveda ni vse. Ker gre za postopek, ki daje samo začasne rezultate, je potrebno njegovo obnavljanje. Postopek je potrebno ponoviti, ko začnejo podaljški izpadati. To se včasih začne dogajati že po nekaj tednih. Takrat je obisk nekoliko cenejši, ampak potrebno ga je ponavljati vsak mesec ali dva, če želite ohranjati videz dolgih in gostih trepalnic.

Na drugi strani serum za rast trepalnic vašim trepalnicah zagotavlja brezčasno gostoto in dolžino trepalnic, če ga le uporabljate redno. Eno pakiranje seruma stane okrog 40 €. Ob natančni uporabi vam bo trajalo tudi 2 ali 3 mesece, kar je bistveno manj kot stroški s podaljševanjem trepalnic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *