Ali serum za rast trepalnic deluje tudi na obrveh?

serum-za-trepalniceŽenske smo danes še kako spretne pri uporabi kozmetike. Ne samo, da se odlično znajdemo z novimi izdelki na trgu in kmalu osvojimo njihovo uporabo, temveč pri uporabi ne pozabljamo niti na svojo kreativnost in inovativnost. Zato kakšen najljubši izdelek uporabimo tudi za namene, ki presegajo njegovo osnovno uporabo. Tako naša najljubša krema za obraz nadomesti podlago za makeup. Ali najljubši odtenek šminke uporabimo tudi namesto rdečila na licih. Poseben vidik med-uporabnosti se pojavil tudi pri najnovejšem lepotnem izdelku, ki je obnorel tudi mnoge Slovenke. To je seveda serum za rast trepalnic, ki vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki pozitivno spodbujajo rast trepalnic. Prodrejo v lasne mešičke in poskrbijo, da so trepalnice od samega korena do vrha močne, zdrave in sijoče.

Ob redni uporabi se trepalnice okrepijo in obnovijo, tako da lahko zrastejo daljše, gostejše in bolj košate. Ob takih fenomenalnih rezultatih se je mnogim ženskam porodilo vprašanje, ali serum za rast trepalnic deluje tudi na obrveh.

Mnogo žensk se sooča z redkimi in svetlimi obrvmi, ki jih želijo okrepiti. Pri nekaterih je to posledica genetike, pri drugih posledica nepremišljenega puljenja obrvi v mladih letih, ko so bile priljubljene izjemno tanke, skoraj neobstoječe obrvi. V vsakem primeru se morajo vsak dan ukvarjati z risanjem obrvi, kar jemlje precej časa in truda, rezultat je seveda samo kratkotrajen. Zato je serum za rast trepalnic odlična rešitev za obnovitev stanja vaših obrvi. Enako kot pri trepalnicah, serum prodre v koren obrvi in jih že v mešičkih okrepi. Zato so posamezne dlačice močnejše in temnejše, vaš obraz pa lepo uokvirijo z novim videzom. Serum za rast trepalnic bo zgostil tudi obrvi na mestih, kjer so mogoče bolj redke in naravno zapolnil lok. Za optimalen rezultat uporabljajte serum na obrveh dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Nanesite se ga na čisto kožo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *