Prevajanje nemščina? Izkoristite super cene!

prevod-nemscinaIščete dobrega in zanesljivega partnerja, ki bi vam zagotovil strokovno prevajanje nemščina? Zagotovo ste na pravem mestu, saj prevajalska agencija Multilingual slovi kot zaupanja vredno podjetje, ki mu zaupajo številni naročniki doma in v tujini. Kontaktirajte nas in se o strokovnosti ter dobrem delu prepričajte sami!

Prevodi v najkrajšem času
Zavedamo se, kako pomembna je hitrost, čeprav to včasih ni najboljša zaveznica prevajanja. Pomembno je, da imajo naši prevajalci ogromno izkušenj in znanja, tako da vam lahko v nujnih primerih prevajanje nemščina do 5 strani besedila zagotovimo tudi v istem dnevu. Na nas lahko vedno računate!

Ponosni smo, da smo prepričali že toliko zadovoljnih naročnikov, ki nas z veseljem priporočajo tudi drugim ter se k nam radi vračajo. Veseli bomo vašega kontakta, poleg tega pa vam ob prvem naročilu zagotovimo še dodaten 10 % popust na celoten projekt ne glede na njegovo dolžino. Sodelovanje z nami se vsekakor splača!

Pravi naslov za prevajanje nemščina!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Prevajanje nemščina na najvišjem nivoju
Iščete prevajanje – nemščina? Pokličite strokovnjake v podjetju Multilingual, ki slovi kot zanesljiva in izjemno kakovostna prevajalska agencija, ki ji daleč naokrog ni para. O tem se boste prepričali tako zaradi strokovnosti in spoštovanja vseh dogovorov, kot zaradi izjemno konkurenčnih cen, ki jim na trgu skoraj ni para.

Naši prevajalci so večinoma naravni govorci jezika, zato nemški prevod opravi nekdo, ki se resnično spozna na to. Rezultat so brezhibni prevodi, ki navdušijo ciljno publiko in osrednje sporočilo predstavijo točno tako, kot si želite.

Vas mika še kakšna ugodnost?
Pri Multilingualu so ugodnosti in popusti stalnica. O tem se lahko prepričate že ob prvem naročilu, saj vam bomo ne glede na obseg besedila brez vprašanj na računu upoštevali še dodaten 10 % popust. Prepričani smo, da se boste pridružili našim rednim naročnikom, ki jim je z nami vedno v veselje sodelovati.

Multilingual se splača!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *