Serum za rast trepalnic

serum-za-rast-trepalnicNa tržišču se je poleg umetnih trepalnic, ki so že dalj časa priljubljen dodatek nežnejšega spola, pojavil tudi serum za rast trepalnic. Ta ne le podaljša trepalnice, temveč jih tudi zgosti, utrdi in potemni. Gre za naraven produkt, ki v nekaj tednih, seveda ob redni vsakodnevni uporabi, že pokaže prve rezultate. V nasprotju z uporabo umetnih trepalnic, kjer z nanosom lepila svoje trepalnice lahko poškodujete, serum preprečuje, da bi se le-te lomile in izpadale ter vzpodbuja rast novih.

Z zagotovilom farmacevtov in drugih strokovnjakov je serum za rast trepalnic preverjene kakovosti in učinkovit, ne draži oči in nima nezaželenih stranskih učinkov. Serum za rast trepalnic je enostaven za uporabo, saj zadostuje, da zvečer pred spanjem s čopičem enkrat premažete rob trepalnic pri veki. Zaradi izjemnih rezultatov uporabe seruma tudi nanos maskare sčasoma ni več potreben in s tem prihranite pri nakupu ličil. Izbirate lahko med več različnimi znamkami seruma, kot recimo Lux – Factor, Realash ali Xlash, ki jamčijo za učinkovitost in vrnejo kupnino, če z izdelkom niste zadovoljni.

Serum za rast trepalnic je nepogrešljiv pri številnih svetovnih medijskih zvezdah, nanj pa prisegajo tudi slovenske estradnice, med drugim manekenka Iris Mulej, TV voditeljica Jasna Kuljaj, pevka Manca Špik, vizažistka Martina Vrhovnik in druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *