Top prevodi za vsak žep

Prevodi se med seboj bistveno razlikujejo, saj prevajanje ni zgolj umetnost prenašanja sporočila iz izhodiščnega v ciljni jezik, temveč zahteva tudi prevajalčeve spretnosti pisanja v tujem jeziku ter oblikovanja sporočila na način, da bo natančno povzelo bistvo izvirnika. V književnosti so dobri prevodi včasih celo nagrajeni, nič drugače pa ni v poslovnem svetu, kjer je nagrada odličen učinek in vtis, ki ga besedilo naredi na bralca. Potrebujete poceni prevajanje?

V podjetju Multilingual smo specializirani za prevajanje v več kot 30 jezikov, ponudimo pa vam lahko tudi prevode za bolj specifične jezikovne kombinacije. Sodelujemo s široko mrežo več kot 500 prevajalcev po vsej Evropi, ki so strokovnjaki za različna strokovna področja in dobro poznajo vso potrebno terminologijo.

Prevodi po ugodnih cenah
Na prvo mesto postavljamo kakovost, dodatna prednost pa je, da so vam profesionalni prevodi na voljo po najbolj konkurenčnih cenah. Poleg tega znesek prevoda izveste že ob začetku sodelovanja in lahko tako natančno planirate vaše stroške. Ceno namreč v primerjavi s konkurenti oblikujemo na podlagi dolžine izvirnega besedila in jo ne glede na obseg prevoda upoštevamo tudi pri končnem obračunu. Ob prvem naročilu vam pripada še dodaten 10 % popust.

Pokličite za ugodno ponudbo!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Vas zanima prevajalska agencija?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *