Piškoti iz kozarca – slastno darilo v praktični embalaži

darilo iz kozarca piškotiKadar podarjamo zanimivo darilo, se včasih pripeti, da premalo pozornosti namenimo embalaži oziroma zavijanju. A ker smo ljudje vizualna bitja, zagotovo velja, da je embalaža še kako pomembna. Prav zaradi tega je vedno dobro poskrbeti za lično škatlo s pentljo ali za čudovito darilno vrečko, saj na obdarjenca prvi vtis naredi prav to. Kaj pa, če bi bil »ovitek« poleg tega, da je ličen, še praktičen? Piškoti iz kozarca sodijo vsekakor med lična, izvirna in uporabna darila.
V zadnjih letih so tudi pri nas precej priljubljena darila v kozarcih, v katere lahko spravimo veliko majhnih daril. Čokoladice v kozarcih, piškoti v kozarcih, za deklice lasnice, za dečke plastični dinozavri ali mali avtomobilčki, za ženske kozmetični izdelki, za moške pisala … V kozarcu je lahko prav vsaka stvar videti lično, dela z »zavijanjem« pa ni veliko. Potrebujemo velik kozarec za vlaganje ali stekleno dozo s steklenim ali kovinskim pokrovom, namenjeno hranjenju različnih živil, natisniti je treba simpatično etiketo in jo nanj prilepiti, poleg tega pa dodati še kakšno pentljico. V lepo okrašenem kozarcu je tudi precej skromno darilo lahko videti razkošno.

darilo iz kozarca

Ste pomislili, da bi bili na primer piškoti v kozarcu odlično skromno darilo tudi za vašega bližnjega? Najbolje je, da se peke piškotov lotite sami, saj so piškoti v kozarcu najbolj slastni takrat, kadar obdarjenec ve, da ste vanje vložili svoj čas in svojo ljubezen. Izberite recept, ki vam ustreza, pripravite sestavine, in peka se lahko prične!

Piškote iz kozarca lahko kupite v spletni trgovini Okusno na naslovu www.okusno.si

Ko so piškoti pečeni in hladni jih nadevajte v čist kozarec. Uporabite lahko klasičen kozarec za vlaganje iz svoje shrambe, ali pa tudi kupite nekoliko bolj posebnega. Če pokrov ni lep, preko njega poveznite kos tkanine ali mehkega riževega papirja, ter ga pritrdite s pentljico. Potem pa morate zgolj še natisniti etiketo s simpatičnim sporočilom in piškoti v kozarcu so nared.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *